De Familie Brontë

Better to be without logic than without feeling

De nieuwste Jane Eyre winnen?

Posted By on 11 maart 2012

Heb jij de nieuwste Jane Eyre al in de bioscoop gezien? Wat vond je er van? Vond je hem goed? Wil jij graag de nieuwste DVD winnen? In mei komt hij uit en JIJ kunt hem winnen. Hier heb je nog even de tijd voor, maar dat is juist goed! Want, wat moet je doen om hem te kunnen winnen:

 • Like us op Facebook (wanneer je Facebook hebt natuurlijk).
 • Laat ons weten dat je mee wilt doen via de mail of via een comment hieronder.
 • Vertel waarom JIJ de nieuwste Jane Eyre graag wilt hebben.
 • Verder ben ik nog op zoek naar inspiratie voor deze website. Ik heb wel het één en ander in mijn hoofd, maar ik wil graag weten wat jullie zouden willen zien:
 • Meer creativiteit?
 • Meer feitjes?
 • Meer ervaringen?
 • Meer interactie?

Let me know!

Winactie loopt tot 10 mei 2012


Comments

7 Responses to “De nieuwste Jane Eyre winnen?”

 1. linda voskuil zegt:

  wowww na de film moet ik gewoon de boeken lezen ik ben versl;aaft

 2. [...] jij ook zo uit naar de nieuwste DVD van Jane Eyre? Geniet jij ook zo van die prachtige kostuums? Wil jij graag de jurken van Mia Wasikowska in het [...]

 3. Trees Cuypers zegt:

  Ah, nog een grote fan van kostuums zo te zien, ik in ieder geval wel, mijn hele kast staat helemaal vol, vind het heerlijk om bij weg te dromen! Maar er ontbreken er nog steeds hoor, ga je altijd zien en laat nu net deze nieuwe ook nog ontbreken. Je kan ook nog op je website de films zetten die er gemaakt zijn (en of er nog gaan komen), een korte inhoud van de boeken? Misschien zelfs een soort forum waarop mensen ideeën etc. kunnen wisselen

 4. Chrisje zegt:

  Heb de film niet gezien, maar in mijn jeugd het boek gelezen als verplichte schoolliteratuur. Later het boek opnieuw gelezen omdat het toch indruk had gemaakt en inmiddels al een aantal keer herlezen.

 5. Joanne zegt:

  Yes, leuke actie. Ik doe zeker mee. Ik zou hem graag willen winnen omdat ik gewoon een super fan ben van Jane Eyre en ik het boek al 100 keer verslonden heb!
  Groetjes, Joanne

 6. Marianne zegt:

  Ik doe mee. Ik heb de film niet kunnen zien in de bios, maar wil hem wel erg graag hebben!

 7. Liesbeth zegt:

  Wat een leuke wedstrijd!
  Als Brönte liefhebster, zou ik deze dvd héél graag aan mijn verzameling willen toevoegen, om hem eindeloos opnieuw te kunnen bekijken :)

Leave a Reply

Please note: Comment moderation is currently enabled so there will be a delay between when you post your comment and when it shows up. Patience is a virtue; there is no need to re-submit your comment.

Why ask?