De Familie Brontë

Better to be without logic than without feeling

Toneelstuk Brontë Sisters vandaag in première

Posted By on 16 oktober 2009

Foto: Ben van Duin

Foto: Ben van Duin

In de Toneelschuur in Haarlem gaat vanavond het toneelstuk De Brontë Sisters van toneelgroep Dorst in première. Er is al een aantal prachtige plaatjes beschikbaar, gemaakt doot fotograaf Ben van Duin.

Foto: Ben van Duin

Foto: Ben van Duin

Foto: Ben van Duin

Foto: Ben van Duin

Voor de volledige speellijst, bekijk de website van toneelgroep Dorst.

Comments

One Response to “Toneelstuk Brontë Sisters vandaag in première”

 1. 13 januari 2010 hebben ELSJE DE WIJN TRUDY DE JONG THEO DE GROOT EN PETRA LASEUR (toneelgroepDORST) in theater De Blauwe Kei in Veghel de 76e en laatste BRONTE SISTERS voorstelling gespeeld.
  In 70 theaters door heel Nederland hebben we DEZE ZUSTERS en hun BROER hun verhaal laten vertellen.
  Wij willen alle meer dan 10.000 bezoekers – veel voorstellingen waren totaal uitverkocht – bedanken voor hun enthousiaste waardering en belangstelling.
  Op dit moment zijn wij met toneelschrijver Tjeerd Bischoff (schrijver van de tragi-komedies Dorst en Drang) bezig met de ontwikkeling van een nieuw oorspronkelijk Nederlandstalig stuk voor het SEIZOEN 2011-2012 en zo gauw daar meer over te melden is, zullen wij u informeren via onze site http://www.toneelgroepdorst.nl
  Klikt u ook even op PERSREACTIES om te lezen hoe DE BRONTE SISTERS is ontvangen.

  Wij zien u graag terug in uw theater bij onze volgende productie.

Leave a Reply

Please note: Comment moderation is currently enabled so there will be a delay between when you post your comment and when it shows up. Patience is a virtue; there is no need to re-submit your comment.

Why ask?