De Familie Brontë

Better to be without logic than without feeling

Victoriaanse mode

Posted By on 18 februari 2012

Heerlijk is het kijken naar een verfilming van Jane Eyre, Wuthering Heights of The Tenant of Wildfell Hall. Ik vind het heerlijk om te kijken naar hoe die vrouwen lopen in sierlijke jurken. Stiekem wil ik ook wel zo’n jurk kopen. Helaas zou ik verschrikkelijk voor gek lopen als ik zo naar m’n werk ga. Maar, het is nu carnaval… en dan zou het kunnen.

Ik vier geen carnaval dit jaar, maar misschien dat ik volgend jaar alsnog een uitzondering maak en een victoriaanse jurk aantrek. In sommige online winkeltjes kan je nog Victoriaanse kleding kopen, maar je kunt natuurlijk ook zelf creatief aan de slag gaan.

Wat vinden jullie? Ben ik de enige die stiekem droomt van mooie jurken van veel stof, een bal waar je zwierig mag dansen met echte gentleman’s?


Comments

2 Responses to “Victoriaanse mode”

  1. Meebie zegt:

    Je bent niet de enige en je kunt ze ook in grote getale ontmoeten. ooit wel eens van de Elf Fantasy Fair gehoord? Ik kan je alleen maar aanraden dat eens op te zoeken. Een goede reden je uit te dossen en veel leuke als carnaval.

  2. Joanne zegt:

    Heerlijk die jurken. Jammer dat die waarschijnlijk niet meer in de mode komen.
    Gr. Joanne

Leave a Reply

Please note: Comment moderation is currently enabled so there will be a delay between when you post your comment and when it shows up. Patience is a virtue; there is no need to re-submit your comment.

Why ask?